// Miss You

Here !

Welcome to my blog, i falling in love with kpop ! beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MINWOO .. L.JOE .. MINWOO .. L.JOE .. MINWOO ..




Tagboard


Put your cbox or shoutmix code here

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

helllooo ! new blogskin !
salam , anngyeonghaseo , 'wink wink' arini ayin dh guna blogskin , sebenarnya dh lama nk guna , tpi tk de masa nk edit semua kn ? patu skunk ayin dah join blogskin , so , arap2 la nnti boleh wat code sendiri , design blog sendiri . Haha , tema kali nih , miss musche ! wana ungu ! ambik kt blogskin ... patu edit-2 jdi la .. patu dh ade salji-2 turun tuh , mcm-2 semua , nthen sbnrnya tk nk pun tema nih , tpi saja je , letak . = =' nk tema mcm ala fantasy siked , sebab suka tema camtuh , tpi nnti la kod ! tk de masa nk cari , ayin pun jarang update blog , sebab yelaaa nk PMR !! >< nk on computer pun kena ade mase , kalau tk kena mara la dgn my momm ! membebel ! haha , biasa la , mak kn ? hah ! lgi satu , ayin pun jarang update blog sbb kadang-2 ayin on fb bnyk sngt , kadang-2 smpai terlupa yg ayin ade blog ! hahahaa ! nthen , lgi satu sbb ayin tk suka sngt update blog , ayin suka design blog je ada lhhh ! ayin suka sngt bab design-2 nih ! so , ok la , takat nih je la , popet ayin , byeeee !  -->  ♥ 보고싶어요 !! ♥

Many things ! :)
salam , hey , hello , annyeonghaseo , arini ayin nk cite bnyk bende . sebab dh lame ayin tk update blog ayin . okay , kalau korang tk nk dgr dh lh , just get out , blah je ok ?!! ayin tk kesah pun , kalau korang tk nk dgr cite ayin ! :P okay ,
first : 16/12 aritu , ari special bgi ayin , sebab ari jdi mak ayin . wahhh , memang best giler sebab dpt sambut same2 . ayin engad aritu ayin nk beli kek kt mak ayin , patu tk jdi sebab ade hal pulok = =' . adoi !
second : 17/12 ari jdi ameer , sedara ayin . haha , dye dh tua dh , dh cukup 15 taon . haha , meer , kalau kau bace nih , jgn marah , dh tua . okay lh tuh kan ? tk lame lgi boley kawin , :P . :) patu . petang 17/12 tuh , dlm kul 1 cam tuh , kite org tk sambut pun , tk de kek , cuma ade makan2 siked , mak ayin dgn kak erma yg masak , sedappp ! haha :D ... patu , siap ade kfc lgi , abg jopa dgn kak as yg bawa , ermmm . good ! ayin makan seketul je ayam , sebab ayin malu nk ambik bnyk , haha , bile smpai umah ayin , ape lgi , ayam tdi mak ayin ade bwa blik , makan lhhhh . hahaha , bantal je smpai abess . huh !
third : 18/12 pulok ! hah , nih , anniversary mak ngan ayah ayin . ayin harap diorang dpt hidup bahagia selamenye . mom dad , weloveyou ! ayin synggggg keluarga ayin giler2 . :'D
fourth : 22 aribulan . wuwu ! ari yg paling takut bgi budak2 pmr ! :o sebab dorang ambek result aritu . huh , memang berdebar2 , tngok status fb dorang semua , semua tulis scary2 , hahahaha . patu ayin wish dorang semoga dpt straight a . hemm , bile malam tuh , ayin on blik . tngok2 , semua ade yg tulis status dye sedey lh , hepi lh , haha , patu ayin pikir blik , skola ayin bpe org yg dpt straight a ? patu check2 , tnye org , tngok gmbr skola , tngok2 , siked org je yg dpt semua a . ade yg 7a 1b , ade 8a , ade yg 9a , 9a tuh biase lh dak tawakal . dorang ambek bahase arab . okay lh , not bad  ! patu malam ayin nk tido tuh , ayin nekad , nk berubah tpi , kadang2 ade je mcm sesuatu yg terhalang . ayin , engad nk berubah belajar sungguh2 , tk nk lyn korea sngt , tk nk on9 sngt , tk nk dgr lgu sngt . hemm , semua tu lh .. yg ayin engad nk belajar je !! sebab taon dpn ayin dh nk PMR !! oh no ! :0 tpi boleh ke ? boleh ke ayin berubah tuk mase setahun je . ayin pikir bnyk kali taw tk soalan yg same je dlm otak nih ! haiii , entah lh , ramai org bgi semangat kt ayin , kakak2 angkat , abg kandung sendiri , kwn2 , sedara mara semua , tpi hermmm , ayin pikir ayin nk cuba je dulu ! tu je yg ayin engad . kalau ade usaha pasti ade kejayyan , ayin tk nk target lgi bpe a lgi , yg ayin engad usaha , usaha , usaha , usaha , usahaaaaaa smpai lh ari yg nk pekse pmr betul . kalau org tnye , just jwb jujur je , tk nk target lgi . sebab dulu ayin dh duduk UPSR , ayin target 5a , tpi ayin dpt 2a je . so , tk nk target dh , dh serik ... :( nthen , lgi satu KOREA ,  ayin tk nk berpisah dgn korea , sebab i love koreaaaaa ! <3  haha , biaselh skunk kn org demam kpop , so spe yg tk suka tuh , haters tuh , anti tuh , memang ketinggalan zaman lh , cik oii~ hahahaha , kay lh , ayin nk out , nk wat post tngtang lain pulok kay .. boboi <3 tpi sebelum tuh , jgn lupe DOAKAN ayin yeee .boboi :))

my new look ! yeayyyyy ! :DD
salam , hai , hello , annyehaseyo , wahhhh , lame ayin tk update blog , now my blog is new look and new update post , haha XD , arini ayin suka giler2 , sebab blog ayin dh lawa . hah ! dh tk de simple sngt , huh , sebenarnyer bru lh ayin taw yg wat blog nih tk de lh susah mane kn ? senang je , copy code and paste copy code and paste , nthen , update post , follow ... hemm , skunk mood ayin epi giler ! sebab tuh lh paste gmbr tuh , haha , tk lawa kn gmbr ? okay , fine ! :) gmbr tuh ade kena mengena dgn mood ayin so ayin letak gmbr tuh , kalau kau yg tngh bace blog nih tk suka , n hate my blog , listen hear , ayin nk ckp nih , buka mate besar2 , and bace nih , kalau tk nk bace dh lh , just get out ! errr >< nih ayin nk ckp tdi , NIH BLOG AKU , SO , NIH AJKU PUNYA PASAL LH ! dgr ?? okay ? bye , annyeong ! :D

minwoo !
hey ! hello , wasalam , anney, there , sory tk update blog lame dh ... sebab ayin sibok dgn ulng kaji , hihi :) ok , now i want to tell you about a person i love , here is this NO MINWOO ! Huahhh ! :) , sape dye kau tnye ? >< , hoi ! yg dkt gmbr atas tuh lh , buta ape ... kalau tk nmpk lgi pegi pkai cermin mate yeeee , hahaha :D . Ok , now i want to tell you about my felling , do you want to know , that i love him so much ... No Minwoo , i'm fall in love with himmm , whooaahh , sebab ape ayin suke dye , sbb dye cuteeeeeee gilerr .. hah , kjp eh , ayin terpakse out kjp , sbb ade hal , so , setakat nih je lh , yg ayin dpt update , nnti ayin update lebey bnyk lgi , tunngu ehh , eheh , kau tk nk tunggu , suka ati kau lhhh , ade aq kesahh , haha XD tq !